8 Ocak 2018 Pazartesi

ŞİŞTİM!


Myna’nın bir alt sınıfı olan arkadaşı İpek geçen hafta bizdeydi. Daha önce de gelmişti ama ben o zaman Balarısı’nın doğumu sebebiyle apar topar hastaneye refakatçi olmaya gitmiştim, kızı görememiştim. Blogundan kıza rica edince tekrar gelip evimi bir kez daha şenlendirdi. İpek kim mi? theiipek  blogunun tatlı mı tatlı, benim Merida’ya benzettiğim güzeller güzeli sahibesi.
Merida, pardon İpek gittikten iki gün sonra da benim orta boy kızım, 427 Adana’dan yarıyıl tatili için geldi. 
Anlayacağınız bu aralar bahar kelebekleri gibiyim, pır pır oraya, pır pır buraya uçar gibi geziyorum.
Tansiyon ilacımı değiştirmeden önce sol el bileğim şişmişti. Hala şiş, ve ağrıyor. Doktora gittim, bileklik kullan dedi. Bu aralar elimde bileklikle geziyorum.
Hastaneye giderken ve gelirken birkaç şey gördüm. Paylaşmazsam olmaz!      


 Bu fotoyu çektikten sonra gidip ölçtüm. Neredeyse göğsüme geliyor.  Acil çıkıştan çok acil tuzak gibi. 



Bu da yine aynı binanın giriş kapısı. engelli vatandaşlar ve puset kullanan bayanlar için rampa var ama önce o iki kaldırımı aşmanız gerekiyor

Bu güzel kedicik, ki kendisi pek güzel bir hanımdır. her sabah Ejderha okula gitmek için kapıyı açtığında yerinden fırlayarak hem kendisi korkuyor, hem Ejderha'yı korkutuyor. sonra da arkasından kızı okula uğurluyor.


Evimden görünen, bir çok kereler aksiyon yaşadığımız avm'nin tabelası. 
Avm'nin hemen yanından görülen kardan beresiyle güzeller güzeli Kartepe. 

427 Adana'ya gittiğinden beri kendimi verdiğim Kore dizilerinden iki kare. Üstteki Coffee Prince, alttaki Doctor Stranger dizisinden. 









Yaşadığım deneyimlerden sonra hayatı ti’ye almayı alışkanlık haline getiren, öğrendiğimden beri okumayı, lisedeki edebiyat öğretmenimin telkinlerinden sonra yazmayı hayatımın bir parçası yapmayı görev edinmiş bir faniyim.
BENZER YAYINLAR

8 yorum:

  1. Çok geçmiş olsunnnn.Laf olsun diye yapılmış,ergonomisi ve kullanılışlı olması düşünülmeden yapılmış bir çok yapı var ülkemizde :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Örneklerini bire bir gördüm maallesef:(((

      Sil
  2. ayy geçmiş olsuuuun, diğer saptamalar tatlı tabiiiiii :), ayyy ipekle myna da ivit tatlişler tabiii, senin ipekte yorumunu görmüştüm ivit seni göremedim demiştindiii, ben de bu akşam pek şeker bir koreye başladım. ı am not a robot, adısııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kore dizisi listemde o dizi de var. Şu sıra While You Were Sleeping'i izliyorum. Gülüklü güldürüklü bir dizi:DDD

      Sil
  3. Geçmiş olsun güzellik.
    Ejderha ya sorsan ? eve almak istemez mi böyle bir mırnavı...!
    Ah benim güzel ülkemin içini dışını kirleten eller kırılsın ben ne deyim...
    Biz görmek-üzülmek arasında sıkışıp duruyoruz.ne yazık ki elimizden gelen düzeltmeler o kadar sınrlı ki...Bu bir eğitim ve Zihniyet meselesi,
    Eğitim,eğitim,eğitim.
    Zihiyetleri kırıp-döküp yenilenmesi meselesi.

    YanıtlaSil
  4. Sadece Ejdeerha değil diğer kızlar da ben de deli olıyoruz evde kedi ya da köpek için ama İkram beyin astımı yüzünden balık ya da kaplubağa dışında hayvan edinemiyoruz maallesef:(((

    YanıtlaSil